Ervaar het gemak van werken in de cloud en ontvang sneller betalingen

Ontdek wat Sofco ONLINE voor uw bedrijf kan betekenen.

Ervaar het gemak van werken in de cloud en ontvang sneller betalingen

Maak kennis met Sofco ONLINE

Sofco ONLINE is een betaalbaar facturatie-, abonnementen- en boekhoudsysteem in één maar is ook los van elkaar verkrijgbaar. Sofco helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, facturatie, boekhoud en betaaloplossing. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van uw bedrijf.
Elke dag op de hoogte zijn hoe uw onderneming er voor staat geeft rust, overzicht en een boost energie!

Lees hieronder wat Sofco ONLINE voor uw bedrijf te bieden heeft.

Aanmelden Bekijk de prijzen
Offertes en facturen maken in slechts enkele minuten

Offertes en facturen maken in slechts enkele minuten

Met Sofco Online werkt u in de cloud waardoor u vanaf elke plek toegang heeft tot uw facturatie systeem. Via desktop, laptop, tablet of mobiel beheert u al uw financiële zaken en is het maken van offertes of facturen kinderlijk eenvoudig en kost slechts enkele minuten van uw kostbare tijd. Zo heeft u meer tijd om bezig te zijn met uw dagelijkse activiteiten.

Elk moment overzicht hebben over uw inkomsten en uitgaven

Elk moment overzicht hebben over uw inkomsten en uitgaven

Met Sofco ONLINE heeft u op elk moment overzicht over de stand van zaken. Statistieken die u laten zien hoe uw omzet van dit moment is in vergelijk met vorig jaar. Indien u abonnementen aan uw klanten biedt dan kunt u in één oogopslag zien wat de prognose van uw omzet voor volgend jaar gaat worden. Meer controle en inzicht op uw financiën geeft rust maar ook energie om meer uit uw onderneming te halen.

Ontvang veilig en snel betalingen

Sofco ONLINE kunt u koppelen aan uw Mollie account en biedt uw klanten het gemak om snel en veilig rechtstreeks aan u te betalen. Of u nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien, ongeacht de locatie. Sofco ONLINE helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van uw onderneming.

Indien uw klanten via Mollie hebben betaald krijgen de betreffende facturen in het Sofco ONLINE systeem automatisch de status "betaald"
op de datum dat het bedrag naar uw rekening is overgemaakt door Mollie.
U ziet in één oogopslag welke facturen aan u zijn voldaan.Sofco introduceert de donkere modus

Met de donkere modus is het eenvoudig om u te concentreren op uw werkzaamheden, uw content valt op terwijl verduisterde knoppenbalken en vensters naar de achtergrond verdwijnen.

Sofco introduceert voor alle Sofco producten zoals Sofco CMS en Sofco ONLINE de donkere modus, een opvallende nieuwe weergave die er prettig uitziet en waarmee u zich beter kunt concentreren op uw werkzaamheden. De donkere modus gebruikt een donker kleurenschema dat in het gehele systeem werkt.

De voordelen van Sofco ONLINE

Sofco ONLINE biedt veel voordelen. U heeft op elk gewenst moment toegang vanaf uw pc, tablet of smartphone tot uw boekhouding, uw facturatie en omzetstatistieken, voor u en uw boekhouder. Hieronder nog eens de voordelen die Sofco ONLINE voor u biedt.

U werkt in de cloud
U bespaart veel tijd en geld
U bespaart uw boekhouder veel tijd
U heeft een helikopterview over uw bedrijf
U kunt makkelijker strategische keuzes maken
U biedt uw klanten het gemak van online betalen
U ontvangt sneller uw betalingen

U heeft meer grip op uw debiteuren
U heeft meer tijd voor dingen die u het liefste doet
U kunt zich beter focussen op uw corebusiness


Sofco ONLINE nu gratis 30 dagen proef

Maak een account aan om Sofco ONLINE 30 dagen vrijblijvend te gebruiken. Na de gratis proefperiode kunt u zelf bepalen voor welk abonnement u wilt gaan en anders wordt uw account automatisch zonder enige kosten automatisch beëindigd.

Probeer nu