Waarom u voor Sofco zou moeten kiezen

Het klinkt cliché maar het zijn de kleine dingen die op de lange termijn het verschil maken.

Sneller schakelen

Sofco kan veel sneller schakelen dan grotere organisaties dat kunnen. Veranderingen gaan bijvoorbeeld erg langzaam bij grotere organisaties. Ook al staat een organisatie open voor nieuwe ideeën, de implementatie ervan laat altijd erg lang op zich wachten. De ervaring leert; hoe meer mensen er werken, hoe lastiger het is om iets nieuws er doorheen te krijgen. Bij Sofco werken we met minder mensen en kunnen we dus ook snel schakelen.

Korte communicatie lijnen

Wilt u direct in contact zijn met de mensen die uw applicatie ontwikkelen? Of wilt u er bij aanwezig zijn? Bij Sofco hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. De klanten worden bij Sofco nauw betrokken bij de ontwikkeling, dit zorgt ervoor dat u beter weet hoe uw applicatie werkt en kunt u tijdig wijzigingen aangeven die betrekking hebben op de werking van uw applicatie. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor velen de reden waarom men een klein bedrijf verkiest boven een grotere organisatie. Kleinere bedrijven, zoals Sofco, zijn rechtstreeks afhankelijk van uw tevredenheid. We ontwikkelen en onderhouden daarom elke website en/of applicatie alsof deze voor ons zelf is ontwikkeld met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en snelheid. Naast kwaliteit heeft Sofco de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Kostenbesparend

Sofco inspireert MKB-bedrijven om met behulp van maatwerk software en/of innovatieve cloud software oplossingen online te groeien en/of verder te automatiseren. Sofco adviseert, ontwikkelt en ondersteunt haar klanten daarbij. Wij vinden dat software zich moet aanpassen aan de wensen en processen van onze klanten. Met software van Sofco kunnen onze klanten op hun eigen manier blijven werken, maar dan sneller, efficiënter en kostenbesparend.

Persoonlijk contact

In een groot bedrijf kan het lastig zijn om met de gewenste persoon in contact te komen vanwege de hiërarchie binnen de organisatie. Bij kleine bedrijven stapt u sneller op de gewenste persoon af, ongeacht hun functie. Vaak kent u de mensen in een klein bedrijf persoonlijk, waardoor u zich meer verbonden voelt met elkaar en met de organisatie. Doordat u rechtstreeks met de mensen communiceert die uw website of applicatie gaan ontwikkelen bent u er zeker van dat uw wensen worden vertaald in goed werkende en mooi vormgegeven producten zoals u deze voor ogen had.

Flexibiliteit

Grotere bedrijven zijn complexer en kennen meer regels. Die zijn vastgelegd in tal van reglementen voor het personeel. In kleine bedrijven is dit meestal nog niet (uitgebreid) gedaan, waardoor sprake is van een grotere flexibiliteit. Sofco heeft eigen mensen in dienst en werkt met diverse vaste gespecialiseerde partners. Dit heeft als voordeel dat Sofco een flexibel bedrijf is, dat haar omvang kan aanpassen aan haar opdrachten. Deze professionals worden door ons ingezet bij projecten die perfect aansluiten bij hun specialisme.

Professionals

Voordeel van zaken doen met een klein bedrijf is dat de mensen er vaak meer gedreven zijn en met veel passie werken. Hierdoor zijn de mensen in een klein bedrijf vaak professioneler. Waar bepaalde verantwoordelijkheden in een groter bedrijf al snel buiten de functie omschrijving vallen, kunnen ze in een klein bedrijf onderdeel worden van het takenpakket. Bij Sofco houden we van een gedreven en passievolle aanpak. Onze klanten zitten dan ook regelmatig met ons aan tafel te brainstormen om nieuwe concepten tot stand te brengen of bestaande concepten naar een hoger niveau te tillen.

Creativiteit

Creativiteit is op ons lijf geschreven. Het is een visuele dialoog en vergt inlevingsvermogen, gevoel voor de doelgroep en vooral lef hebben. Duidelijk hebben wat de doelstelling is en dat vertalen in mooi vormgegeven producten. Regels en gewoontes zijn er om bewust te volgen of juist te doorbreken. De mensen van Sofco denken 'out of the box' en verzorgen de visuele identiteit voor bedrijven en organisaties. Herkenbaar en onderscheidend. Creatief en doeltreffend met een doordacht proces naar nieuwe, relevante oplossingen die een positieve impact hebben op bedrijven, organisaties, producten of diensten.

Voordeliger

Kleinere bedrijven hebben veel lagere kosten dan grote organisaties. Minder personeel, kleiner pand, minder grote investeringen, het heeft allemaal invloed op de uiteindelijke kostprijs. Hierdoor zijn de kosten voor aangeboden diensten vaak aanzienlijk lager bij een kleiner bedrijf. De groei bij bedrijven met de laagste kosten zijn een stuk bestendiger en staan er meestal beter voor. Sofco biedt haar diensten en producten aan tegen een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding.

Prettige sfeer

U zult meteen merken dat er een aangename en gezellige sfeer heerst bij Sofco waardoor u zich waarschijnlijk snel op uw gemak zult voelen. De ligging van ons bedrijf, midden in een natuurgebied, geeft meteen een beeld met wie u te maken heeft, geen stropdassen cultuur of dure woorden, wij houden niet van wollige praat maar communiceren in klare "werkplaats taal" die voor iedereen te begrijpen is. De rust die wij hier vinden heeft mede een grote invloed op de kwaliteit die wij leveren.

Wat onze klanten vinden?

Onze referenties zijn een eerbetoon aan onze kwaliteit. Overtuig uzelf en lees wat onze klanten over ons schrijven.

Referenties

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Hier vindt u de antwoorden op vragen die vaak aan ons gesteld worden. Maak hieronder een keuze uit vragen die gaan over e-mailinstellingen of veelgestelde vragen over onze producten Sofco CMS, Sofco Online of over onze hosting.

E-mailinstellingen

E-mailinstellingen

Lees hier hoe u uw e-mail dient in te stellen als u gebruik maakt van onze hosting.

Sofco CMS

Sofco CMS

Lees de veelgestelde vragen over het Sofco CMS onderhoud systeem.

Sofco Online

Sofco Online

Lees de veelgestelde vragen over het Sofco facturatie-, abonnementen- en boekhoudsysteem.

Sofco Hosting

Sofco Hosting

Lees de veelgestelde vragen over Sofco hosting.