Sofco is specialist in het verbeteren van de ranking van uw website bij zoekmachines

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

SEO zoekmachine optimalisatie

Hoe zoekmachines rangschikken en hoe wij de zichtbaarheid op zoekmachines (SERP's) verbeteren.

Ranking verwijst naar het proces dat zoekmachines gebruiken om te bepalen waar een bepaald stuk inhoud op een SERP moet verschijnen. De zichtbaarheid verwijst naar hoe prominent een deel van de inhoud wordt weergegeven in de zoekmachine resultaten.Zeer zichtbare inhoud (meestal de inhoud die het hoogste scoort) kan bovenaan de organische zoekresultaten of zelfs in een aanbevolen fragment worden weergegeven, terwijl minder zichtbare inhoud mogelijk niet wordt weergegeven totdat gebruikers naar de volgende pagina in de resultaten doorklikken.

Wat is SEO
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de praktijk van het vergroten van de kwantiteit en kwaliteit van verkeer naar uw website via organische zoekmachine-resultaten.U kunt alle bezoekers van de wereld aantrekken, maar als ze naar uw site komen omdat Google hen vertelt dat u een bron voor Apple-computers bent, terwijl u in werkelijkheid een landbouwer bent die appels verkoopt, is dat geen kwaliteitsverkeer. In plaats daarvan wilt u bezoekers aantrekken die oprecht geïnteresseerd zijn in producten die u aanbiedt.Sofco verbeterd elementen in uw website waardoor zoekmachines zo optimaal mogelijk uw site indexeren en de juiste bezoekers naar uw site worden aangetrokken.


Wat is een SERP functie
en SERP-functie is elk resultaat op een pagina met resultaten van Google Search Engine (SERP) dat geen traditioneel organisch resultaat is. De meest voorkomende SERP-functies zijn:

1. Rich Snippets die een visuele laag toevoegen aan een bestaand resultaat (bijvoorbeeld sterren beoordelen voor productbeoordelingen)
2. Betaalde resultaten die zijn gekocht door te bieden op zoekwoorden (bijvoorbeeld AdWords of Google Shopping)
3. Universele resultaten die verschijnen naast organische resultaten (bijvoorbeeld afbeeldingsresultaten, nieuwe resultaten, aanbevolen fragmenten)


Wat is domein autoriteit?
Domein autoriteit (DA) voorspelt hoe goed een website zal scoren op pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's). De score van een domein autoriteit varieert van één tot 100, met hogere scores die overeenkomen met een groter beoordelingsvermogen.Domein autoriteit wordt berekend door meerdere factoren, waaronder het koppelen van hoofddomeinen en het aantal totale koppelingen, te evalueren in een enkele DA-score. Deze score kan vervolgens worden gebruikt bij het vergelijken van websites/concurenten of het volgen van de ranking sterkte van een website.Sofco maakt voor uw bedrijf een concurentie analyse waardoor u inzichtelijk krijgt hoe uw website scoort ten opzichte van concurerende websites.


Wat is pagina-autoriteit?
Pagina-autoriteit (PA) is een score voorspelt hoe goed een specifieke pagina zal rangschikken op zoekmachine resultaatpagina's (SERP). Pagina-autoriteit scores variëren van één tot 100, met hogere scores die overeenkomen met een groter vermogen om te rangschikken.Terwijl Pagina-autoriteit de voorspellende rangschikking van een enkele pagina meet, meet domeinautoriteit de sterkte van volledige domeinen of subdomeinen. De statistieken worden echter berekend volgens dezelfde methode - dus in veel opzichten lijken ze op elkaar.Sofco helpt u inzichtelijk maken hoe uw domein en pagina's scoren bij zoekmachines en hoe u uw website beter kan scoren.

Interesse? Bekijk onze pakketten: