Sofco is specialist in het optimaliseren van uw website

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

SEO zoekmachine optimalisatie

Elementen van uw website wijzigen om meer relevant verkeer van zoekmachines te verdienen.

On-site SEO (ook bekend als on-page SEO) is de praktijk van het optimaliseren van elementen op een website (in tegenstelling tot links elders op het internet en andere externe signalen die gezamenlijk bekend staan ​​als off-site SEO) om het zoeken, ranking en zichtbaarheid te verbeteren. Dit kan inhouden dat zowel de inhoud als de HTML-broncode van pagina's op een site moet worden geoptimaliseerd.

Sofco meet en optimaliseert elementen op uw website/pagina's zoals de titeltag, meta omschrijvingen, alt-teksten, dubbele inhoud, schema.org markup, paginasnelheid en canonicalization.

Wat is een canonieke tag?
Een canonieke tag (ook bekend als rel canonical) is een manier om zoekmachines te laten weten dat een specifieke URL de hoofdkopie van een pagina vertegenwoordigt. Het gebruik van de canonieke tag voorkomt dat problemen die worden veroorzaakt door identieke of dubbele inhoud verschijnen op meerdere URL's binnen uw website.

Praktisch gesproken vertelt het canonieke label aan zoekmachines welke versie van een URL u in de zoekresultaten wilt weergeven. Sofco verbeterd elementen in uw website waardoor zoekmachines zo optimaal mogelijk uw site indexeren en de juiste bezoekers naar uw site worden aangetrokken.

Waarom is canonicalisering van belang?
Dubbele inhoud is een gecompliceerd onderwerp, maar wanneer zoekmachines veel URL's crawlen met identieke (of zeer vergelijkbare) inhoud, kan dit een aantal SEO-problemen veroorzaken.

Ten eerste, als zoekcrawlers door te veel dubbele inhoud moeten waden, missen ze mogelijk enkele van uw unieke inhoud.
Ten tweede kan grootschalige duplicatie uw rangschikking verminderen.
Ten slotte, zelfs als uw inhoud wordt gerangschikt, kunnen zoekmachines de verkeerde URL kiezen als het 'origineel'. Met behulp van canonicalisatie reduceert Sofco de dubbele inhoud van uw website.

Sofco SEO specialisme
Website en concurentie analyse
Optimalisatie van uw website
Zoekwoorden analyse
Link building analyse
Ontwikkelen van landingspagina's
Schrijven van optimale SEO teksten

interesse? Bekijk onze SEO pakketten: