Sofco richt zich op startups en kleinere ondernemingen met betaalbare kant-en-klaar software oplossingen

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Doelgroep

Startups en kleinere ondernemingen

Sofco ontwikkeld al ruim 20 jaar professionele websites voor startups en kleinere ondernemingen en biedt voor deze specifieke doelgroep innovatieve cloud software producten die tijd- en kostenbesparend zijn. Zo heeft sofco een facturatie systeem, een abonnementen systeem en een boekhoudsysteem die tevens veel kosten kunnen besparen aan uw boekhouder.

Als ondernemer zijn er zoveel taken die je moet doen. En niet altijd zijn het taken die je leuk vindt om te doen,, maar die bij het ondernemerschap niet weg te denken zijn. Facturen maken, boekhouding bijhouden zijn taken die vaak teveel tijd in beslag nemen en waar een ondernemer vaak geen tijd of zin in heeft om deze te doen. Sofco Online maakt dit allemaal een stuk makkelijker. Boekhouding kost vrijwel geen tijd meer met Sofco Online. Je kunt je hierdoor beter focussen op de kernactiviteiten van je onderneming.

Automatisering met Sofco Online maakt het mogelijk veel tijd te besparen zodat je meer tijd kunt spenderen aan je marketing, het contact met klanten en de groei van je bedrijf. Sofco Online geeft je meer inzicht in je bedrijf zodat je op elk moment weet hoe je er voor staat. Sofco Online blijft continu het systeem up-to-date houden zonder dat jij er tijd in hoeft te steken. Als eenmanszaak of ZZP'er kun je dus blijven profiteren van de innovatieve cloud software die Sofco blijft verder door ontwikkelen.

Probeer het gratis 30 dagen op proef!

Sofco Online