Sofco ontwerpt logo's, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, vrachtwagenbedrukkingen, flyers, folders, brochures, reclame artikelen.

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Diensten

Grafisch design

Logo's, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, vrachtwagenbedrukkingen, flyers, folders, brochures, reclame artikelen. U begrijpt het al: dit zijn elementen die te maken hebben met corporate design, ofwel de huisstijl. De eerste stap in een totaalcampagne is altijd het ontwerpen van een huisstijl, de basis van alle toekomstige ontwerpen die uw boodschap naar buiten gaan brengen. De huisstijl bepaalt de algemene 'look-and-feel' van het bedrijf en is letterlijk het uithangbord voor de buitenwereld.

Sofco heeft o.a. logo's en huisstijlen ontworpen voor: Teazone, Bordex Packaging, Maxelaardij, Bouteaque Hotel, Byloca, Masterlight, Villa Trepetie, Praktijk Samsara en nog velen meer...

Ontwerpen is een visuele dialoog en vergt inlevingsvermogen, gevoel voor de doelgroep en vooral lef hebben. Duidelijk hebben wat de doelstelling is en dat vertalen in mooi vormgegeven producten. Regels en gewoontes zijn er om bewust te volgen of juist te doorbreken. De mensen van Sofco denken 'out of the box' en verzorgen de visuele identiteit voor bedrijven en organisaties. Herkenbaar en onderscheidend. Creatief en doeltreffend.

Overige diensten