Voor bedrijven en organisaties die behoefte hebben aan grote applicaties, meertalige websites of hoge eisen stellen ten aanzien van beheer en koppelingen met bestaande systemen

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Maatwerk software

Waarom voor Sofco kiezen

Sofco ontwikkeld voor bedrijven in Nederland, België en Duitsland maatwerk software gekoppeld aan Sofco CMS zodat u al uw online activiteiten via één dashboard kunt beheren. Sofco heeft ervaring in het koppelen van (bestaande) interne systemen en adviseert u daar graag bij. Met maatwerk software kunt u veel frustrerende handmatige werkzaamheden voorkomen en bespaart u veel tijd doordat gegevens automatisch worden overgenomen.

Wij ontwikkelen software met PHP

Sofco ontwikkelt software met behulp van PHP code. Waarom PHP? Hier hebben we diverse redenen voor. De eerste en voornaamste reden is dat wij hier verstand van hebben. Sofco heeft in de afgelopen 20 jaar voor veel bedrijven websites en applicaties ontwikkeld en veel ervaring opgedaan.

Ook een belangrijke reden zijn de kosten voor hosting. Bijvoorbeeld ASP.NET-codes moeten worden uitgevoerd op een Windows-server met een geïnstalleerde IIS-server. Hierdoor dienen veel bedrijven en ontwikkelaars beide componenten te kopen om de ASP.NET te laten draaien. Dit kan voor bedrijven een dure optie zijn. PHP draait op een Linux Server die beschikbaar is op de servers van Sofco. Bovendien heeft PHP een zeer flexibele en schaalbare database-connectiviteit.

Sofco Framework

Sofco heeft in eigen huis een framework ontwikkeld op basis van MVC. Model-View-Controller (of MVC) is een ontwerppatroon dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden met verschillende verantwoordelijkheden: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code. Het maakt ook dat bijvoorbeeld veranderingen in de gebruikersinterface niet direct invloed hebben op het datamodel en vice versa. Hierdoor kan er veel tijd en geld bespaard worden aan programmering en het uitbreiden van functionaliteiten of het op maat ontwikkelen van software voor uw bedrijf.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd, wenst u meer informatie of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Lees ook

Wij hebben onder andere gewerkt voor

En meer dan 200 andere bedrijven.

 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  Wendy Tobben - Eigenaresse

  Landhaus Alpenherz - Zillertal Oostenrijk

 • Sofco is een uitstekende partner voor ons, ze beschikken over een uitgebreide kennis en denken proactief met ons mee. Met name hierdoor kunnen wij ons blijven concentreren op onze corebusiness en blijft een belangrijk communicatiekanaal zoals onze website tegelijkertijd voldoen aan de laatste eisen.

  B. Beumers

  Masterlight - Panningen

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  Fred Bruinen - ICT afdeling

  SIF-Group - Roermond

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  Werner Klompen - Eigenaar

  Madame Trudo - Roggel

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. Schoemakers - Afdeling communicatie

  Gemeente Roermond - Roermond

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  William Joosten - Eigenaar

  Masterlight - Panningen

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  Hein Timmermans - Eigenaar

  Timmermans kantoren - Roermond

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  Frank de Ruijter - Designer

  Defiance Design - Maasbracht

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken.

  Wim Verschuren - Eigenaar

  Eye on Retail - Waalwijk

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  Sandra Bolderdijk - Manager Human Resources

  Sonetco - Roermond