Wij ontwikkelen maatwerk software die ervoor zorgt dat bedrijfsprocessen van bedrijven en organisaties sneller, efficiënter en kostenbesparend worden

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Maatwerk software

Waarom voor Sofco kiezen

Wij leggen ons toe op het creëren van hoogwaardige maatwerk softwareoplossingen. Door onze expertise en zorgvuldigheid in het ontwikkelproces, zijn wij in staat om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Hierdoor worden niet alleen kosten bespaard, maar wordt tevens een aanzienlijke versnelling en efficiëntie in de bedrijfsvoering gerealiseerd.

Wij vinden dat software zich moet aanpassen aan de wensen en processen van onze klanten. Software behoort naadloos aan te sluiten op uw bedrijfsprocessen. Is dat niet het geval? Dan vertaalt dit zich onder andere in beperkingen, inefficiëntie en problemen met schaalbaarheid. Sofco helpt u graag met maatwerk software die perfect aansluit. Hierdoor kunt u op uw eigen manier (die u gewend bent) blijven werken, alleen sneller, efficiënter en kostenbesparender dan voorheen. Met maatwerk software kunt u veel frustrerende handmatige werkzaamheden voorkomen en bespaart u veel tijd doordat gegevens automatisch en foutloos worden overgenomen.

Programmeertalen

Sofco heeft in de afgelopen 20 jaar voor veel bedrijven websites en applicaties ontwikkeld en heel veel ervaring opgedaan. Of het nu gaat om applicaties gemaakt met behulp van php, javascript, C#, C++, Lambda of Angular, wij kiezen de juiste programmeertaal (of talen) die het beste past bij uw project.

Tevens hebben wij ervaring met het ontwikkelen van duurzame cloud software die redundant en oneindig schaalbaar is op basis van AWS (Amazon Web Service). Grote organisaties, van Netflix tot de Rabobank, vertrouwen op het AWS Cloud Platform van Amazon. AWS behoort niet voor niets tot het ‘magic quadrant’ van cloudleveranciers in de wereld. Wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit wat AWS is, waarom wij hiervoor kiezen en welke voordelen dit voor uw bedrijf of organisatie kan hebben.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd, wenst u meer informatie of wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Lees ook

Sofco Framework

Sofco Framework

Sofco heeft, in eigen huis, een framework ontwikkeld op basis van MVC (Model-View-Controller). MVC is een ontwerppatroon dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden met verschillende verantwoordelijkheden: datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code. Het maakt ook dat bijvoorbeeld veranderingen in de gebruikersinterface niet direct invloed hebben op het datamodel en vice versa. Hierdoor kan er veel tijd en geld bespaard worden aan programmering en het uitbreiden van functionaliteiten of het op maat ontwikkelen van software voor uw bedrijf. Het SofcoFrameworkis vaak de basis voor veel projecten die wij op maat voor onze klanten realiseren. Hiermee beheert men alle online activiteiten via één dashboard.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze specialisten gaan geen software uitdaging uit de weg! Of het nu gaat om nieuwe maatwerk software,
bestaande software vernieuwen of duurzame cloud software met high availability en loadbalancing voor een optimale schaalbaarheid.
Bij Sofco bent u aan het juiste adres!

Maatwerk software

Maatwerk software

Voor bedrijven die behoefte hebben aan een op maat ontwikkelde applicatie aangepast aan uw wensen en werkwijze.

Bestaande software vernieuwen

Bestaande software vernieuwen

Wij kunnen uw verouderde software vernieuwen door deze te moderniseren, herbouwen, nabouwen of door te innoveren.

Duurzame cloud software

Duurzame cloud software

Wij ontwikkelen cloud software voor organisaties met veel data en die kampen met schaalbaarheids- problemen en/of de veiligheid van hun data.