Professionele fotografie is belangrijk om uw boodschap zo goed en zo professioneel mogelijk naar buiten te brengen

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Diensten

Fotografie

Professionele fotografie is belangrijk om uw boodschap zo goed en zo professioneel mogelijk naar buiten te brengen. Vooral op internet zal dit resulteren in betrouwbaarheid bij uw bezoekers en toont dit kwaliteit van uw producten en bedrijf. Onze ervaring heeft inmiddels bewezen dat dit van essentieel belang is voor het succes van uw media-uitingen. Wij werken daarom met gespecialiseerde fotografen samen. Door de jarenlange samenwerking kunnen we uw website, uw drukwerk en bedrijf voorzien van foto's die op elkaar zijn afgestemd. Eventueel in combinatie met modellen en een visagiste.

Productfotografie

Sofco heeft voor veel bedrijven, in eigen huis, productfotografie verzorgd. Van design lampen tot papieren- en synthetische stofzuigerzakken. Indien u op zoek bent naar een bedrijf dat uw producten de aandacht geeft die het verdient, die de belichting zo opstelt dat de unieke eigenschappen van het product naar voren komen, die door middel van compositie en nabewerkingstechnieken een beeld kan creƫren waar uw doelgroep door getriggerd wordt, dan bent u bij Sofco aan het juiste adres. Sofco heeft alle middelen in huis en besteedt veel aandacht aan het nabewerken van uw foto's.

Sofco heeft productfotografie verzorgd voor COVAKO, een Europese fabrikant van industriƫle stofzuigerzakken en Masterlight BV, een fabrikant en leverancier van design lampen.

Sofco heeft o.a. fotografie op locatie verzorgd voor: Sonetco, Teazone Maastricht, Scentz, Somers Wintersport, Checkpoint Harley, Cillekens Dreessens, Restaurant Le Tapage, Bouteaque Hotel Maastricht, Villa Trepetie, Madame trudo, Masterlight, Frissen verkeersopleidingen, Mister Aqua en vele andere bedrijven.

Overige diensten