Sofco richt zich met innovatieve cloud software oplossingen op eenmanszaken en ZZP'ers

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contect opnemen
Sofco | software for companies

Doelgroep

Eenmanszaken en ZZP'ers

Sofco ontwikkeld al ruim 20 jaar professionele websites voor eenmanszaken en ZZP'ers en biedt voor deze specifieke doelgroep innovatieve cloud software producten die tijd- en kostenbesparend zijn. Zo heeft sofco een facturatie systeem, een abonnementen systeem en een boekhoudsysteem die tevens veel kosten kunnen besparen aan uw boekhouder.

Als ondernemer zijn er zoveel taken die je moet doen. En niet altijd zijn het taken die je leuk vindt om te doen,, maar die bij het ondernemerschap niet weg te denken zijn. Facturen maken, boekhouding bijhouden zijn taken die vaak teveel tijd in beslag nemen en waar een ondernemer vaak geen tijd of zin in heeft om deze te doen. Sofco Online maakt dit allemaal een stuk makkelijker. Boekhouding kost vrijwel geen tijd meer met Sofco Online. Je kunt je hierdoor beter focussen op de kernactiviteiten van je onderneming.

Automatisering met Sofco Online maakt het mogelijk veel tijd te besparen zodat je meer tijd kunt spenderen aan je marketing, het contact met klanten en de groei van je bedrijf. Sofco Online geeft je meer inzicht in je bedrijf zodat je op elk moment weet hoe je er voor staat. Sofco Online blijft continu het systeem up-to-date houden zonder dat jij er tijd in hoeft te steken. Als eenmanszaak of ZZP'er kun je dus blijven profiteren van de innovatieve cloud software die Sofco blijft verder door ontwikkelen.

Probeer het gratis 30 dagen op proef!

Sofco Online

Assist4you

Assist4you

Op 1 januari 2005 is Assist4you gestart. Na 3 jaar is het dan ook tijd voor een professionele aanpak voor wat de website betreft. Via via kwam ik bijSofco terecht. Het eerste gesprek met Maurice verliep meteen naar wens. Hij snapte wat ik wilde, waardoor de eerste opzet voor de site meteen een schot in de roos was. Na verloop van tijd blijkt dat ik veel informatie via de site beschikbaar moet stellen aan mijn klanten. Een verhuizing van de ene provider naar de andere is dan ook zo geregeld. Ondanks de vele vragen van mijn kant, blijft iedereen uiterst vriendelijk en is alles tot in de puntjes geregeld. Als zelfstandig ondernemer heb je met veel zaken te maken, maar dit is in elk geval een onderdeel dat ik met een gerust hart over laat aan de Professional.

Met vriendelijke groet,

N. Fontijn
Assist4You

Inmiddels heeft Sofco voor Assist4you al 3 keer een nieuwe website ontwikkeld.

www.assist4you.nl