Sofco ontwikkelt op maat gemaakte webshops op basis van MVC die razend snel zijn en SEO technisch optimaal scoren

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Branches

Webshops en retail

Omdat de wensen ten aanzien van een webshop nogal uiteen lopen ontwikkelt Sofco enkel op maat software voor webshops. Elke branche heeft zo zijn eigen wensen en eisen betreft functionaliteiten en werking van een webshop. Doordat Sofco een gesprecialiseerd ontwerpteam heeft kunnen wij elke look-and-feel met de gewenste functionaliteiten voor onze klanten realiseren. Wij hechten dan ook grote waarde aan een persoonlijk contact en luisteren goed naar uw wensen en het doel dat u wilt bereiken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op om eens samen te brainstormen.

Wij hebben o.a. voor Covako een maatwerk webshop ontwikkeld. Covako is fabrikant van stofzuigerzakken voor de industriële industrie. Bekijk de webshop van covako via: www.covako.com. In de retail heeft Sofco o.a. een website ontwikkeld voor Eye on Retail. Bekijk de website van Eye on Retial via: www.eyeonretail.nl

Overige branches

Eye on Retail

Eye on Retail

Na bijna vier jaar was het noodzakelijk om onze bestaande statische website te vervangen zodat deze weer voldeed aan de huidige eisen. Er zijn vele softwarebedrijven maar het is belangrijk dat de opdrachtgever begrepen wordt. Omdat ik met de mensen van Sofco eerder heb samengewerkt aan een project heb ik hun uitgelegd waar de nieuwe website van Eye on Retail aan moest voldoen. Ik ben hiervoor een aantal keren afgereisd naar Heibloem om daar samen met hun over te brainstormen. Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring, kennis en portfolio ging dit process zeer voortvarend. Het resultaat is een alles omvattende website met een nieuwe Huisstijl, design en een Real-Time op maat Dashboard voor onze klanten. Het Dashboard is een tool waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken. Wij zijn er trots op.

W. Verschuren
Eye on Retail - Waalwijk (NL)

www.eyeonretail.nl
 • Wij willen Sofco hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen Sofco sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

  Wendy Tobben - Eigenaresse

  Landhaus Alpenherz - Zillertal Oostenrijk

 • Sofco is een uitstekende partner voor ons, ze beschikken over een uitgebreide kennis en denken proactief met ons mee. Met name hierdoor kunnen wij ons blijven concentreren op onze corebusiness en blijft een belangrijk communicatiekanaal zoals onze website tegelijkertijd voldoen aan de laatste eisen.

  B. Beumers

  Masterlight - Panningen

 • Sofco is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

  Fred Bruinen - ICT afdeling

  SIF-Group - Roermond

 • Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor Sofco maakt dat ze met je mee denken.

  Werner Klompen - Eigenaar

  Madame Trudo - Roggel

 • Waarom we hebben gekozen voor Sofco? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

  R. Schoemakers - Afdeling communicatie

  Gemeente Roermond - Roermond

 • Er wordt door Sofco zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

  William Joosten - Eigenaar

  Masterlight - Panningen

 • Sofco is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

  Hein Timmermans - Eigenaar

  Timmermans kantoren - Roermond

 • Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, Sofco was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

  Frank de Ruijter - Designer

  Defiance Design - Maasbracht

 • Door de voorbereidingen van Sofco, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken.

  Wim Verschuren - Eigenaar

  Eye on Retail - Waalwijk

 • Sofco voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Sofco dan ook van harte aan!

  Sandra Bolderdijk - Manager Human Resources

  Sonetco - Roermond

 • Van idee tot ontwerp, van ontwerp tot eindproduct en ook in de nazorg, Sofco is er in elke stap en denkt met je mee! Altijd snel bereikbaar en behulpzaam. Een echte aanrader!

  Roel Rijks

  Leudal monument - Heythuysen