Sofco richt zich tot grotere organisaties die behoefte hebben aan professionele websites en maatwerk software

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Doelgroep

Grotere organisaties

Sofco biedt inmiddels ruim 20 jaar hun diensten aan grotere organisaties in de regio en daarbuiten. Zo is Sofco ook actief in Duitsland en Belgiƫ. Sofco ontwikkeld professionele websites voor organisaties die veel content hebben, behoefte aan meertalige websites hebben en eventueel gekoppeld dienen te worden aan (reeds bestaande) interne systemen. Sofco is specialist in het koppelen van applicaties aan online omgevingen. Het voordeel van systeemintegratie en koppelingen ligt voor de hand: de gegevens worden automatisch en foutloos overgenomen wat ontzettend veel handmatige werkzaamheden scheelt en veel frustraties kan voorkomen.

Het bouwen van een dergelijke koppelingen is specialistisch werk en vergt vergaande technische kennis. Er zijn vaak meerdere mogelijkheden om systemen met elkaar te integreren. Sofco helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en een succesvolle realisatie

Ons specialisme
Meldingen op websites doorsturen naar een bestaande ERP-systeem
Leveren van platforms waarop leveranciers/afnemers kunnen inhaken
Uitbreiden van bestaande systemen
Synchroniseren van databases gegevens
Lezen van en posten op sociale netwerken
Uitbreiden bestaande applicaties met API's en webinterfaces
Koppelen van backoffices of websites
Het koppelen van CRM gegevens aan een website

Lees ook

Gemeente Roermond

Gemeente Roermond

Hoe informeer je als gemeente Roermond Tweede Kamerleden vlak voordat zij een belangrijke beslissing moeten nemen over gemeentelijke herindeling? Antwoord: Met een visuele aanpak. Samen met Sofco hebben we binnen enkele weken een flash-presentatie gemaakt, waarmee we al onze argumenten konden toelichten. De presentatie is door Sofco op USB-sticks gezet, zodat we een originele en attractieve manier hadden om de Tweede-Kamerleden te bereiken. De informatie is aan alle kamerleden aangeboden. Mede door deze aanpak is het ons gelukt om in de daaropvolgende persoonlijke gesprekken met de verschillende fracties nogmaals het standpunt van de gemeente Roermond naar voren te brengen.

Waarom we hebben gekozen voor Sofco?
We hebben in 2003 samengewerkt met Maurice van Kessel bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites. We wisten zodoende dat Maurice op korte termijn goed in staat zou zijn om deze presentatie voor ons te verzorgen.

R. Schoemakers
Gemeente Roermond

www.roermond.nl