Sofco richt zich tot stichtingen die al jaren gegevens verzamelen en dit online zichtbaar willen maken

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

Doelgroep

Stichtingen

Sofco biedt inmiddels ruim 20 jaar hun diensten aan stichtingen in de regio en daarbuiten. Sofco ontwikkeld professionele websites voor stichtingen die veel content hebben, behoefte aan meertalige websites hebben en eventueel behoefte hebben aan maatwerk software of koppelingen met een database. Stichtingen die al jaren gegevens verzamelen en dit online zichtbaar willen maken en/of eventueel gekoppeld aan een zoekfunctie zijn bij Sofco aan het juiste adres.

Sofco heeft o.a. een website ontwikkeld voor de stichting Herdenkingsmonument Militairen die een database aan gegevens hebben verzameld van gesneuvelde militairen tijdens de tweede wereldoorlog in het Leudal gebied in Limburg. Na jaren verzamelen van gegevens is nu, ook voor de stichting zelf, hun werk inzichtelijk geworden. Familieleden of kennissen die nog steeds op zoek zijn naar een familielid hebben nu de kans om deze terug te vinden via de doorzoekbare database van de stichting.

Bekijk de website van het 'Monument der Verdraagzaamheid', oftewel het 'Leudal Monument' via: www.monumentoftolerance.com

Bent u een stichting? Wellicht dat Sofco u kan helpen ook uw activiteiten en werkzaamheden online te presenteren binnen een mooi vormgegeven en volledig beheersbare website.

Portfolio