Wij monitoren 24/7 onze servers, systemen en de websites van onze klanten

Of u nu een klein bedrijf runt of een grote organisatie bent, u verdient een goede, betrouwbare website monitoring.

Wij monitoren 24/7 onze servers, systemen en de websites van onze klanten

Website Uptime & Performance Monitoring

Krachtige monitoring tools die snel en eenvoudig worden ingesteld.Directe waarschuwingen die u kunt vertrouwen, zodra uw site uitvalt.Wij hebben 24/7 waardevolle inzichten in hoe de prestaties van uw website de ervaringen van uw klanten beïnvloeden en uw bedrijf helpen om de concurrentie voor te blijven. Wij monitoren 24/7 zaken zoals uptime, server monitoring, SSL monitoring, virus scan bewaking, domein monitoring en paginasnelheid bewaking. Wij maken hiervoor gebruik van Statuscake, een tool met wereldwijde testlocaties.

Uptime Monitoring

Test de beschikbaarheid van uw website zo vaak als nodig is, automatisch, uit meer dan 28 landen wereldwijd, met behulp van de volgende protocollen: HTTP, HEAD, TCP, DNS, SMTP, SSH, PING en PUSH.Uptime-tests bij StatusCake zijn er in verschillende vormen, maar ze delen allemaal dezelfde basisfunctie - ervoor zorgen dat uw website of server zonder fouten werkt.

Server bewaking

StatusCake Server Monitoring waarschuwt wanneer aangepaste drempels van RAM, CPU en schijfgebruik worden overschreden.Statuscake helpt om problemen aan te pakken en uitval te voorkomen. Dit is een van de grote voordelen van server monitoring naast de standaard monitoring processen, en tegelijkertijd verzamelen wij historische gegevens over CPU, RAM en DISK gebruik - evenals alle lopende processen

Domein bewaking

Wij zorgen ervoor dat uw domein nooit verloren gaat door het niet te vernieuwen of te kapen.We waarschuwen wanneer het tijd is om te verlengen, of als uw domeinnaamrecords zijn gewijzigd.

Paginasnelheid bewaking

Wij analyseren de snelheid waarmee uw website laadt met StatusCake Page Speed ​​Monitoring en volgen de paginasnelheid vanaf verschillende locaties om te zien hoe dit de prestaties van uw website beïnvloedt.

SSL-bewaking

Het ontbreken van een certificaat op uw website kan grote problemen veroorzaken voor transacties, uw zoekranglijst en een negatieve indruk van uw bezoekers. Wij zorgen ervoor dat het SSL-certificaat bij elke test wordt gecontroleerd, waardoor u een fantastische dekking krijgt en u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen/verlengingen.

Virus scannen

Wij controleren 24/7 dat uw website niet is geïnfecteerd met virussen, malware of andere kwaadaardige bedreigingen die schade kunnen toebrengen aan uw website bezoekers. StatusCake virusscan waarschuwt zodra een bedreiging wordt gedetecteerd.Hoe groter uw site is - hoe kwetsbaarder deze voor dit soort aanvallen is - dus is het essentieel dat wij eventuele problemen snel kunnen diagnosticeren!

Reporting

Uitgebreide rapportages over pagina-uptime en paginasnelheidstests via ingestelde tijdspannen.Met webmonitoring worden veel gegevens op een constante basis verzameld, wat betekent dat het gemakkelijk is om belangrijke trends te missen zonder de juiste opslag, beheer en categorisatie van die gegevens.

Wereldwijde testlocaties

StatusCake biedt op 48 locaties, in 28 landen over de hele wereld testlocaties.Het internet is een complex systeem met regionale lijnen van land tot land, DNS-systemen variërend van ISP tot ISP en verschillende niveaus van caching achter de schermen.Wanneer u vanaf slechts één locatie monitort, loopt u het risico dat een gebruiker in een bepaald land of zelfs op staatsniveau geen toegang heeft tot uw site, en u weet er niets van.