Sofco is specialist in linkbuilding

Al meer dan 200 bedrijven zijn u voor gegaan.

Contact opnemen
Sofco | software for companies

SEO zoekmachine optimalisatie

Linkbuilding is het belangrijkste onderdeel van SEO om hoger te scoren in de ranking van uw website bij zoekmachines.

Links zijn enorm belangrijk voor SEO en vormen het leeuwendeel van off-site SEO (ook wel off-page SEO genoemd). Kenmerken van de interne en externe koppelingen van een site kunnen van grote invloed zijn op de rangschikking op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines (SERP's).

Sofco meet en optimaliseert elementen op uw website/pagina's zoals de titeltag, meta omschrijvingen, alt-teksten, dubbele inhoud, schema.org markup, paginasnelheid en canonicalization.

Waarom zijn externe links belangrijk?
Externe links zijn hyperlinks die verwijzen naar (doel) elk domein anders dan het domein waarop de link bestaat (bron). In lekentermen, als een andere website naar u linkt, wordt dit beschouwd als een externe link naar uw site. Evenzo, als u een koppeling maakt met een andere website, wordt dit ook als een externe link beschouwd.

Zoekmachine ranking factor enquĂȘtegegevens hebben aangetoond dat het verkrijgen van externe links het allerbelangrijkste doel is voor het bereiken van hoge rankings. Dit komt voort uit het idee dat externe links een van de moeilijkste statistieken zijn om te manipuleren en dus een van de beste manieren voor zoekmachines om de populariteit van een bepaalde webpagina te bepalen. Sofco onderzoekt externe links van concurerende websites, helpt bedrijven om meer externe links te krijgen naar hun website en ontwikkelt laningpagina's die de ranking van uw website verbeteren.

Sofco SEO specialisme
Website en concurentie analyse
Optimalisatie van uw website
Zoekwoorden analyse
Link building analyse
Ontwikkelen van landingspagina's
Schrijven van optimale SEO teksten

Interesse? Bekijk onze SEO pakketten: